Latex spuiten

Latex spuiten: een kosteneffectieve oplossing
Met onze jarenlange kennis op het gebied van wand, plafond en vloerafwerking kunnen wij u verzekeren van een mooi resultaat van uw wand of plafond door middel van latex spuiten.
Een van de vele voordelen van het spuiten van latex is dat grote oppervlaktes snel afgewerkt kunnen worden. Dit is tevens ook kostenbesparend.

Latexverf is toepasbaar op vele ondergronden en wij kunnen u als professional garanderen op een strak en mooi resultaat van uw wanden en plafond.

Ontdek de vele voordelen van latex
De verf wordt machinaal aangebracht door middel van een airless spuit. Nieuw stucwerk zal eerst geschuurd moeten worden voordat de eerste laag wordt aangebracht. Vervolgens worden alle oneffenheden verwijderd en wordt de tweede laag en laatste laag aangebracht. Dit garandeert een strak en egaal resultaat.

Als vakbekwaam afbouwbedrijf bespreken wij graag met u de voordelen van latex spuiten tegenover het verven. Er zijn verschillende klassen van latexverf en wij kunnen samen met u bespreken welke voor uw project of woning geschikt is. Uiteraard werken wij enkel met kwaliteitsproducten en erkende merken. Latexverf geeft door middel van zijn techniek een strak resultaat voor uw grotere oppervlakten als het plafond.