Tegelwerk

Tegelwerk op maat
Heeft u behoefte aan nieuw tegelwerk voor bijvoorbeeld uw keuken of badkamer? Wij leveren hoogwaardig tegelwerk om uw nieuwe ondergrond te laten stralen.
Wij hebben jarenlange ervaring en vakbekwame tegelzetters om uw badkamer of keuken te voorzien van een strakke afwerking. Onze tegelzetters werken met de laatste technieken en kunnen hierdoor ieder tegelwerk aan.

Zowel voor kleine als grote projecten kunt u bij ons terecht voor het zetten van tegels op professionele wijze. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Tegelwerk in de keuken
Als vakbekwame tegelaars zijn wij in staat om allerlei soorten keukens te betegelen met de allernieuwste en meest moderne tegels.
De keuken is een plek waar betegeling van groot belang kan zijn voor de uiterlijke verzorging. Door spetters en allerlei andere stoffen die tijdens het koken vrijkomen, kunnen de vloer en muur beschadigd raken.

Tegels in de keuken voorkomen dat er permanente beschadiging optreedt aan uw muur of vloer. Daarnaast zorgen de moderne tegels voor een prachtige uitstraling. Wij adviseren u graag in de soort tegels die u voor uw keuken kunt gebruiken.

Tegelwerk in de badkamer
Bent u geïnteresseerd in het betegelen van uw badkamer? Het tegelwerk in uw badkamer is allesbepalend voor de sfeer. Een strakke afwerking in combinatie met kwalitatief hoogwaardige tegels zorgen voor een mooie uitstraling.

Wij zijn als professionals op de hoogte van de nieuwste trends en kunnen u daarin adviseren. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken in de tegels die u wilt gebruiken voor de badkamer. Enkele aspecten van geschikte badkamertegels:
– Het gebruik van matte tegels gaat krassen tegen
– Anti-slip of ruwe vloertegels zijn uitstekend geschikt voor plekken waar water wordt gebruikt
– Donkere tegels geven een schoon uiterlijk terwijl lichte tegels krassen tegengaan

Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw nieuwe badkamer zal stralen als nooit van tevoren. Wij hebben ervaring in het betegelen va n allerlei soorten badkamers en doen dit altijd met 100% tevredenheid van de klant!